"SADAKO VOL VIURE" Bloc del director de l'escola Sadako

25 EINES COL·LABORATIVES QUE NO ET POTS PERDRE


La introducció d’eines col·laboratives obre una perspectiva totalment nova i atracttiva per afrontar l’educació a l’aula.

Font:  @logicoconsultor LOGICO 4576 Consulto

25 herramientas colaborativas que no debes perderte:   Por Lorie Vela  Collaboration Ideas   Google Docs, Zoho,…
Google Docs, Zoho, Huddle i Basecamp són sens dubte les eines colaborativas més populars.  Però hi ha moltes altres eines i programaris que ens poden igualment ajudar a col.laborar de múltiples formes per aconseguir millorar el rendiment del nostre treball en equip. Així que aquí us llest algunes.

Management Management
Stixy , ajuda a organitzar el món laboral en pissarres web-based compartibles i flexibles trucades stixyboards, així podem crear tasques, cites, arxius, fotos, notes, etc.
Project2Manage , és una aplicació per administrar projectes en línia que permet estar sempre al dia i actualitzat en el flux de tasques del teu equip.
Laboratree , administra els teus companys, grups, projectes, laboratoris, documents, reunions, notes i llista de correu. És un lloc dirigit a l’experimentació, investigació, observació, col.laboració i tot el relacionat amb la ciència
Teamwork PM , és un programari en línia fàcil d’utilitzar que facilita als managers, empleats i clients treballar junts d’una manera més productiu en línia.
FMYI , (For my Innovation), és un lloc col.laboratiu privat on emmagatzemar i compartir informació de forma segura amb el teu equip de treball. Combina una xarxa social amb eines que li permetran assolir el seu objectiu.
Assembler , ajuda a administrar i dirigir negocis orientats a projectes unificant equips i clients.
Deskaway , és un gestor de projectes web-based que permet organitzar, administrar i monitoritzar projectes
5pm , pot ser aquest lloc central a partir del qual podràs dirigir les tasques i projectes, la col.laboració i el treball en equip, informes, etc.
Hyperoffice , programari col.laboratiu pensat per a PIMES.  Permet compartir outlook i documents en línia.
Ice 3 Online Collaboration és una aplicació fàcil d’usar per a la comunicació diària, la col.laboració i compartir arxius
CodeTwo Public Folders , és una extensió per a Microsoft Outlook extensió dissenyada per compartir calendaris, contactes, tasques, correus electrònics i documents amb altres usuaris .

Mapas mentales y whiteboards Mapes mentals i whiteboards
Bubbl.us , pots crear mindmaps (mapes metnales) a color, compartir, inserir-los al teu blog o pàgina web, enviar per correu electrònic, imprimir-los o guardar-los.
Dabbleboard , és una aplicació en línia que es centra en una whiteboard (pissarra blanca) que permet dibuixar amb una interfície fàcil i divertit d’utilitzar.
Twiddla , útil per fer pluja d’idees, marcar gràfics, fotos, websites, etc.
Mind42 , permet fer brainstorming en temps real amb altres membres de l’equip.
Mindomo , organitza i planifica els teus projectes definint objectius i metes.
Mindmeister , aplicació que permet realitzar brainstomring en temps real i compartir-les amb els teus companys, companys de feina i amics.  Inclou opcions de seguretat i accés des del mòbil (Suggerit per Olaf Lewitz, gràcies)

Notas y bookmarks Notes i bookmarks
Diigo , una pràctica eina que permet afegir notes o marcar webs com si es tractés de qualsevol document i compartir-lo amb el teu equip.
Protonotes , pots afegir protonotas a un prototip i compartir-les amb el teu equip perquè participin com si fos algun tipus de wiki o panell de discussions.

Emails, contactos y calendario Emails, contactes i calendari
Spicebird , integra email, calendari i missatgeria instantània amb una interfície d’usuari intel ligent i fàcil d’utilitzar. Funciona en Windows i Linux.

Videoconferencia Videoconferència
Vyew , és una eina per interaccionar en temps real amb el teu equip de treball i clients, i facilitar una col.laboració transparent. Permet veure accions passades, presents i controlar i monitoritzar les futures ia més, pots crear presentacions per compartir i visualitzar.
Dimdim , reunions en directe usant només el navegador de web i Dimdim. Col.labora amb el teu equip, comparteix documents, whiteboards sense necessitat de descarregar cap programari.
Show Documents , presentacions, sessions, conferències en línia i en temps real, amb whiteboards interactives, edició de textos i xat en directe.
Yuuguu , conferències en línia, reunions i presentacions de productes en línia.
Mikogo , és una plataforma fàcil d’utilitzar per compartir, ideal per videoconferència i reunions en línia.

Editor de texto Editor de text
 Textflow , facilita la còpia i integrar la comparació de textos.  Permet als altres seguir i visualitzar els canvis en els documents de forma fàcil.

http://dlvr.it/Ctkf5

2 comentaris

  1. Gràcies! I també fora de l’aula!

  2. Gracias por postear y traducir mi artículo, Jordi, espero
    que sea de utilidad y te agradecería que mencionaras la fuente
    Saludos Lorie
    http://www.collaborationideas.com/2010/11/25-herramientas-colaboartivas-que-no-debes-perderte/?lang=es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: