"SADAKO VOL VIURE" Bloc del director de l'escola Sadako

TOP 10 EINES PER A EDUCADORS


Aquest és un vídeo molt interessant que presenta les 10 millors eines tecnològiques,que al seu parer qualsevol mestre/a hauria de conèixer. És evident que avui la incorporació d’eines tecnològiques, si són ben gestionades pels docents, poden millorar notablement la motivació i aprenentatge dels nostres alumnes. Però la realitat educativa és que són ben pocs els mestres que coneixen o utilitzen aquestes 10 eines proposades en el vídeo. Es clar que la tria d’aquest top 10 és discutible però malauradament cal admetre que el ritme d’incoporació d’ eines com aquestes a les aules és notablement lent.
Sóc dels que pensa que les tecnologies són un magnífic suport per millorar els aprenentatges i tinc la sensació que aquestes marcaran grans diferències entre aquelles escoles on els equips docents renunciïn a pujar al tren tecnològic i les que d’un forma coherent, cohesionada i compartida amb tot l’equip sigun capaces de descobrir quines eines i de quina manera poden millorar l’aprenentatge dels seus alumnes.

Espero que aquesta tria top 10 pugui servir a algun/a docent per introduir-se en la utilització d’una eina que fins ara no havia coneixia o no havia utilitzat:

Via: http://pedalogica.blogspot.com

1 comentari

  1. Veig que anem prou bé. Del 10 em falten dos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: