"SADAKO VOL VIURE" Bloc del director de l'escola Sadako

TED: Sir Ken Robinson. Amunt la revolució de l’ensenyament!


Sir Ken Robinson és un educador, escriptor i conferenciant britànic, expert en temes relacionats amb la creativitat, l’ educació i la innovació. A més, és un excel·lent orador en que les seves exposicions ja són un plaer per si soles. Aquest TED ja l’han vist més de dos milions de persones. Si no és el vostre cas us recomano que no deixeu passar l’oportunitat

Aquest Ted Talk és la continuació de la seva famosa xerrada del 2006 que també podeu trobar en aquest mateix bloc. Segons Sir Ken Robinson, actualment els models educatius del món s’estan reformant, però és una reforma insuficient. Argumenta que no és suficient la reforma d’un model que no funciona. Segons Sir Ken Robinson el que cal és una veritable revolució educativa. És necessaria la transformació de l’educació actual en alguna altra cosa.

També argumenta en favor d’un canvi radical des de les escoles estandarditzades cap a l’aprenentatge personalitzat, és a dir, creant les condicions on els talents naturals dels infants puguin desenvolupar-se. Espero que la gaudiu:

Via @jmvbisbal

1 comentari

  1. Fantàstic!! Pel que diu i com ho diu, ens fa riure alhora que ens fa prendre consciència de la necessitat d’un canvi a el món de l’educació.

    “L’educació (actualment) separa a moltíssima gent del seu talent natural..”
    “..la innovació és difícil pq significa fer alguna cosa que la gent no troba gaire fàcil de fer.”
    “Cada dia, a tot arreu, els nostres fills estenen els seus somnis sota els nostres peus, i hauríem de caminar molt suaument”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: