"SADAKO VOL VIURE" Bloc del director de l'escola Sadako

Escola Avui (Editorial del proper Sak de Lletres)


Fa no massa temps, la presència a les nostres vides de la telefonia mòbil o el correu electrònic, i per descomptat les xarxes socials o els dispositius informàtics a les aules, eren quasi inexistents. Es fa difícil de valorar com es vivia millor. Fins i tot podria ser una apreciació absurda sinó es té en compte que el context social també ha canviat. Però el que és clar, és que avui no es pot comprendre la rutina de les nostres vides personals, ni per descomptats professionals, sense la utilització de les tecnologies.

La democratització de les tecnologies i la seva incorporació a les escoles han provocat canvis extraordinaris en els hàbits socials, i d’una forma més lenta però tenaç, s’estan produint inexorablement a les escoles.  Comparteixo algunes veus crítiques amb la seva incorporació, però sense cap mena de dubte la introducció de les tecnologies a les aules pot ser una oportunitat de canvi i millora educativa de les nostres escoles.

Continuar llegint…

1 comentari

  1. Joan Bosch

    Difícil tasca la del docent d’avui dia. S’ha de reconèixer que no és fàcil saber com incorporar les noves tecnologies a la ja de per si difícil tasca d’educar en coneixements i valors.

    I provablement aquí és on recau el límit, en saber diferenciar entre coneixements i valors. Mentre que en els primers, els coneixements, les noves tecnologies tenen molt camp per córrer i facilitar l’aprenentatge; en els valors la cosa ja no és tant clara.

    Us animo a seguir amb la feina feta a l’Escola SADAKO, crec que esteu trobant un molt bon equilibri, i no és gens fàcil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: