"SADAKO VOL VIURE" Bloc del director de l'escola Sadako

Participació de les famílies: Clau d’èxit educatiu.


Generositat (8q)Un matí de Generositat

Aquest cap de setmana al pati de l’escola s’han viscut moments molt especials en que famílies, nens i nenes i mestres de l’escola han compartit un objectiu comú: transformar el pati de l’escola en un lloc ple de sorpreses. Ha estat un exemple magnífic de treball cooperatiu on cadascú ha aportat allò que millor sap fer, amb complicitat, esforç i sobretot molta il·lusió.

A proposta de la comissió de patis i amb la implicació de nombre extraordinari de famílies d’educació infantil compromeses amb el treball de valor de la generositat, triat aquest curs en l’etapa d’infantil, s’han dut a terme nombroses propostes dirigides a enriquir els patis de l’escola.

La participació i implicació de les famílies en el centre i en l’educació dels infants és un dels millors indicadors d’èxit educatiu. L’escola està convertint aquest element en un dels puntals del seu projecte. Propostes com les d’aquest cap de setmana són sinònim de maduresa de la comunitat d’aprenentatge que configuren famílies, infants i docents. La imbricació que comporta que siguin les pròpies famílies, qui amb els seus fills i filles, s’involucrin en el disseny d’un pati per tal que sigui un espai summament educatiu, té una gran significació pels infants a l’hora de percebre que família i escola són part del mateix procés educatiu. Des d’avui el pati ja no és de l’escola sinó de totes i tots.

Generositat (22)El menys important era el resultat final, però cal reconèixer que ha estat excel.lent. El tal.lent demostrat per tothom ha permès fer dibuixos i fantàstics jocs extesos per tot arreu amb follets i cargols inclosos, un rocòdrom extraordinari en que fins i tot les preses són manuals, un bagul de pedre pel material del sorral que ha demanat molt d’esforç i tècnica, un típi que serà una petita joia per nens i nenes, un circuït de tubs dissenyat amb coneixements d’alta ingerieria, una magnífica taula de picnic que s’ha construït del no res a partir de fustes reciclades i també s’han acabat de pintar totes les escales del pati de sorra que des d’avui són com tecles de l’exquisit instrument en que s’ah convertit el nostre pati.

A totes i tots moltes gràcies per fer l’escola més gran i sobretot més vostre!

Un matí de generositat from 1000grues on Vimeo.

1 comentari

  1. Dolors

    Fantàstic! Us felicito a tots, grans i petits, pares i mestres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: