"SADAKO VOL VIURE" Bloc del director de l'escola Sadako

Jornades de Continuïtat d’estudis i sortides professionals


En l’espai experiència d’aquestes jornades se m’ha demanat respondre a les següents preguntes:

Què és allò que cerca ara un director d’una escola? Responc al perfil de mestre/a per aquesta escola? Estic preparat/da?

En aquesta entrada incloc la presentació i algunes de les reflexions presentades i altres recursos per si poden ser d’utilitat als futurs/es mestres presents en la presentació.

E7 EINES DIFERENTS PER FER EL CURRÍCULUM.
El currículum és una eina essencial per donar-nos a conèixer als centres als processos de selecció cerquen nou personal pel seu projecte. Aquí pot trobar 7 eines diferents per fer un currículum online i transforma’l en pdf. Clica aquí

7 MÈTODES D’APRENENTATGE QUE TOT MESTRE/A HAURIA DE CONÈIXER
Entre d’altres es descriuen l’Aprenentatge Basat en problemes, l’Aprenentatge Basat en Projectes o Treball Cooperatiu.

FLIPPED CLASSES
Si encara no coneixes aquesta proposta metodlògica no te la pots perdre i si més no fer-te algunes preguntes sobre els seus plantjaments. En anglès clica aquí Si vols consultar-ho en català et proposo aquesta web.

SIR KEN ROBINSON
Sir Ken Robinson és un educador, escriptor i conferenciant britànic, expert en temes relacionats amb la creativitat, l’ educació i la innovació. A més, és un excel·lent orador en que les seves exposicions ja són un plaer per si soles. Aquest TED ja l’han vist quasi quatre milions de persones. Sinó és el vostre cas us recomano que no deixeu passar l’oportunitat. Aquest Ted Talk és la continuació de la seva famosa xerrada del 2006 que segur també la podeu trobar a la xarxa.
ted-sir

amisctic

EINES TECNOLÒGIQUES. AmicsDeLesTIC
A l’escola tots els mestres participen d’una comissió, en la que hi participen també famílies i alumnes de l’escola. Una de les comissions treballa per la utilització de les tecnologies en la millora de l’aprenentatge. Si vols estar al dia de novetats, usos i eines tecnològiques no te la pots perdre.

EL LLENGUATGE CORPORAL EN UNA ENTREVISTA
En una entrevista són molts els factors que poden influir en la selecció dels responsables de recursos humans. Aquí teniu un vídeo senzill amb alguns recursos a tenir present referent al llenguatge no verbal.

entrevista

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: