"SADAKO VOL VIURE" Bloc del director de l'escola Sadako

Les escoles maten la creativitat (Sir Ken Robinson)


Sir Ken Robinson és un referent educatiu inel·ludible quan es fa referència a la creativitat i als nous paradigmes educatius. En aquest mateix bloc l’he citat nombroses vegades, però sorprenentment en cap d’elles he inclòs un dels seus vídeos divulgatius més coneguts, on analitza d’una forma molt visual l’evolució i la motivació del sistema educatiu actual. Alhora apunta la necessitat d’una reforma del model, on la creativitat hi tingui un paper rellevant. Així que per aquelles i aquells que encara no l’hagueu vist aquí el teniu:

I si a més voleu passar una bona estona i aprofundir en una visió francament interessant de l’educació, també us recomano una vegada més, aquesta presentació del 2006 de Sir Ken Robinson, les escoles maten la creativitat.

2 comentaris

  1. Hi estic molt d’acord. Però perque no es fa res des de l’escola? No s’incentiva la creativitat o es fa molt poc! En canvi, nens i nenes amb grans potencialitats -diferents a la llengua i les matemàtiques- viuen el seu dia a dia amb petites frustracions que van minvant la seva autoestima. I després només els queda repetir curs. Perque no abans de forçar a la repetició es replanteja tot això que ens diu Sir Ken Robinson?

Trackbacks

  1. 3 Consells per ser feliç i creatiu |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: