"SADAKO VOL VIURE" Bloc del director de l'escola Sadako

Dilluns a Sadako, Bon dia col.lectiu: #NOUS SOMMES PARISbondiaNosaltres no hi entenem de política, ni de territoris, ni de religions. Només entenem que tots els éssers humans d’arreu del món tenen dret a viure en llibertat, amb dignitat i en respecte.
Sadako porta el valor de la PAU al seu ADN, arrenca des del mateix dia que va néixer ara fa 47 anys i  es tria el seu nom, Sadako. Sadako és el símbol japonès més conegut de Pau que nosaltres trobem cada dia arreu de l’escola.

A Sadako ens revelem cada dia per fer un món millor. I avui més que cap altre volem dir no a la barbàrie, no la guerra, no a cap tipus de violència, no a la discriminació, no a que les persones hagin de fugir del seu propi país per sentir-se amenaçats, no al menyspreu de les persones.  Pel contrari claem pel respecte, la llibertat, la justícia i la tolerància

Possiblement nosaltres sols no podem fer que fets, com les d’aquest dissabte o moltes altres situacions quotidianes com les pateixen persones cada dia arreu del món deixin de passar. Però sí que podem millorar el món on vivint,
començant per fer que sigui millor per aquells que viuen al nostre costat cada dia. 
Les nostres actituds diàries són el primer pas per la construcció d’un món millor.  La IMG-20151114-WA0014suma de moltes gotes és el mar.

I avui a la plaça de l’escola hem fet un gest senzill però pel fet
de que l’hem compartit amb tots els alumnes, personal i moltes famílies de l’escola, en molts cassos amb padrins i filions agafats de costat o agafats de les mans ha estat molt més gran que la suma de totes les nostres parts. Com quan moltes gotes juntes fan el mar.

Mentre hem escoltat, amb un silenci seriós i respectuós, la música d’imagine amb un versió en francès,  hem demanat que cadascú dediqués aquella estona a les persones que ens estimem, a les persones que tenim aprop o simplement dediquessim l’estona a sommiar en què us agradaria que canvies en el món on vivim. Somiar és el primer pas per fer-ho realitat.

Ha estat un acte emotiu i de consolidació del valor de la Pau des de la llunyania al que ens és més proper.

#NOUS SOMMES PARIS

Image-1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: