"SADAKO VOL VIURE" Bloc del director de l'escola Sadako

No pot ser! Assignatures pendents!


Tot un repte,  participar en el debat del programa de tv3 No pot ser, assignatures pendent. La conclusió és simple: Educació i tecnologia han d’anar sens dubte agafades de la mà.

L’últim capítol de la temporada asseu a la Biblioteca Nacional de Catalunya quatre veus autoritzades per abordar els grans interrogants del nostre temps: Alfons Cornella, expert en innovació tecnològica i transformació empresarial, un dels gurus de casa nostra, que ens parla des de l’horitzó; Gemma Galdón, especialista en impacte social, legal i ètic de les noves tecnologies; Jordi Musons, director de l’Escola Sadako i membre d’Escola Nova 21, que exposa com cal transformar l’educació, i Susana Lluna, periodista, professora de la UOC i consultora en transformació digital. “Assignatures pendents” s’allunya del format habitual del “No pot ser!” per recuperar aquells moments clau de la temporada, com ara la cultura del “like” i les relacions íntimes en l’era digital, l’amenaça de la robotització del mercat laboral, l’impacte de la tecnologia a casa nostra o com de vulnerable és la nostra privacitat a la xarxa.

 

 

1 comentari

  1. Em va encantar el programa i com cada un de vosaltres abordava els temes tan preocupants com la tecnologia i els nostres fills, junt amb el futur de canvi que ens vé damunt! Un plaer que n’hi hagin programes així i de veure’t defensar l’educació de la nostre escola. Una abraçada, Sandra Solé.

Deixa un comentari