"SADAKO VOL VIURE" Bloc del director de l'escola Sadako

REINVENTAR L’ESCOLA


Em fa molt il·lusió poder presentar en aquest blog el que ha estat el meu primer llibre en solitari: REINVENTAR L’ESCOLA. En aquest llibre, he mirat de recollir la meva visió sobre el moviment de transformació educativa que està sacsejant tot el món educatiu, i obrint una finestra d’oportunitats a molts infants i joves.

Per descomptat aquest llibre és el fruit de totes les persones i escoles amb les que he tingut el privilegi de conèixer, treballar i compartir experiències i reflexions. D’una forma especial he d’agrair a tots els meus companys/es de Sadako, el fet de poder haver compartit un viatge apassionant de descoberta i aprenentatge que ens ha dut a construir un projecte singular i propi. 

En aquest llibre he volgut transitar des dels mites que encallen sovint l’evolució del sistema educatiu fins a les tendències educatives que més inspiren avui a molts docents de tot el món en fer que l’escola, a més a més de ser un espai de coneixement, es converteixi també en un instrument per a transformar i millorar el món.

Per aquelles o aquells que us pugui interessar endinsar-vos en el debat de la transformació educativa, aquí us deixo l’índex d’un llibre que desitjo pugui contribuir a comprendre millor el com i per què cal reinventar l’escola:

Disponible a Arpa, Amazon, Casa del Llibre i moltes altres llibreries

2 comentaris

  1. Moltes felicitats i gràcies per compartir-ho. Com que he viscut part d’aquest procés de transformació estarà bé llegir-lo.
    Carme

  2. Elisenda Ferrer

    Felicitats, Jordi, i gràcies per oferir-nos les teves reflexions i coneixement recollits en un llibre. Com a mare interessada x l’educació segur q el llegiré 🙂

Deixa un comentari